Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΓΔΥ-24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ



Η ΠΕΓΔΥ καλεί τους Γεωπόνους - μέλη της να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά, ξανά στον αγώνα και στην απεργία των συνδικάτων την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2012.
Οι τριτοκοσμικές απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑ, οι οποίες ισοπεδώνουν τα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα σε συνδυασμό με τη συνεχή υποχωρητικότητα της κυβέρνησης, δεν συνάδουν με το ευρωπαϊκό σχέδιο «2020» και αφορούν ρυθμίσεις, οι οποίες δεν υπάρχουν σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος παρά μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου.
Η προσπάθεια κυβερνητικών παραγόντων, να ικανοποιήσουν με νομοθετικές παρεμβάσεις τους πιο ακραίους εργοδοτικούς παραλογισμούς, με μέτρα τα οποία όχι μονό δεν παράγουν θετικά αποτελέσματα για τους 1,5 εκατομμύρια ανέργους συνανθρώπους μας, αλλά επιτείνουν την ύφεση, τα λουκέτα και την ανεργία, δείχνει την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ διεξόδου της χώρας από την κρίση, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι πρόκειται για απαιτήσεις τιμωρητικού και όχι ουσιαστικού χαρακτήρα.
ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑ ΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ στους πολίτες που προσπαθούν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ σε συνθήκες πολέμου!!!
Όλοι στην Συγκέντρωση των Συνδικάτων

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 11.00 π.μ. στο ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ



Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        



ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΑΧΙΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου