Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«ΔΗΜΗΤΡΑ» Κομοτηνής

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κομοτηνής γνωστοποιεί ότι  θα υλοποιήσει τον Ιούλιο 2011   2 (δυο) προγράμματα  γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένα στις Πράξεις 1, 2 και 3) «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών το καθένα.
Η υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης τοποθετείται στις αρχές Ιουλίου 2011      ( η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών ) και θεματικά θα αφορούν  1ον την ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων – λιπασμάτων και 2ον την αιγοπροβατοτροφία .

          Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. ή έχουν επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστο 2 ετών και ενδιαφέρονται να αξιοποιηθούν  ως εκπαιδευτικό προσωπικό στα ανωτέρω προγράμματα  κατάρτισης-αλλά και σε αυτά που θα υλοποιηθούν μετά τον Σεπτέμβριο 2011- θα πρέπει έως την Πέμπτη 30.06.2011 , να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κατάρτισης του Κέντρου «Δήμητρα» Κομοτηνής , για να ενημερωθούν για τις σχετικές λεπτομέρειες και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου