Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΓΔΥ-ΑΠΕΡΓΙΑ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
(ΠΕΓΔΥ)

Αθήνα 18/12/2012
Αρ. Πρωτ 1115

Ταχ. Δ/νση:
Τηλ & Fax:
E-mail:

Διδότου 26
106 80  Αθήνα
210-3614580
pegdy@otenet.gr

ΠΡΟΣ:
1.       Π.Σ. ΠΕΓΔΥ
2.       Μέλη μας
Έδρες τους              

ΚΟΙΝ: ΠΟΓΕΔΥ




Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Με βασικό στόχο τη μείωση του ανθρωπίνου δυναμικού στο Δημόσιο κατά 150.000 μέχρι το 2015, η Συγκυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών της χώρας, έχει θέσει σε προτεραιότητα και εμμένει στην εφαρμογή της ανάλγητης πολιτικής των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων. Χθες ξεκίνησαν με την εφεδρεία και την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα. Σήμερα πήγαν στους ΔΕ Αορίστου Χρόνου. Αύριο θα επεκταθούν σε όλους. Θα χρησιμοποιήσουν τη διαδικασία της αξιολόγησης των Υπηρεσιών και του προσωπικού για να νομιμοποιήσουν τις νέες απολύσεις. Ήδη καταφεύγουν στον εκβιασμό και στην αυθαιρεσία για να καθυποτάξουν τις αντιδράσεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Δεν διστάζουν, να μας “δείξουν” την πόρτα της εξόδου, ακόμα και με αμφισβητούμενες ως προς τη συνταγματικότητά τους πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ακόμα και «καταργώντας» τη Βουλή!


Προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν, για ακόμα μία φορά, την κοινή γνώμη, για να «απαλλαγούν» από την πολιτική τους ευθύνη, στοχοποιούν ξανά τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, ψηφίζοντας νέες δρακόντειες πειθαρχικές διατάξεις.

Η πολιτική του μνημονίου, απαιτεί από όλους μας να βρεθούμε για ακόμη μία φορά στο δρόμο και να αγωνιστούμε για την ανατροπή της.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Δυναμικά και ανυποχώρητα,
Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίσταση

Όλοι στην Συγκέντρωση των Συνδικάτων

ΠEΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 12.00 π.μ. στη Πλατεία Κλαύθμωνος

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        



ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΑΧΙΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου