Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Πρόσληψη γεωπόνου στο Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης

Το ΕΘΙΑΓΕ / Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στο Δήμο Θέρμης Ν. Θεσσαλονίκης,
σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1845/89 (ΦΕΚ 102Α /26-4-1989) «Ανάπτυξη και Αξιοποίηση της Αγροτικής Έρευνας και Τεχνολογίας – Δασοπροστασίας και άλλες διατάξεις», τον Κανονισμό Προμηθειών του ΕΘΙΑΓΕ ΦΕΚ 419(Β), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, την απόφαση της 4ης /30-6-2010 Συνεδρίασης του Δ.Σ του ΕΘΙΑΓΕ (Θέμα 6.1) περί μεταβιβάσεως αρμοδιοτήτων στους Δ/ντές των Ινστιτούτων, τις υπηρεσιακές ανάγκες του Ινστιτούτου μας, την με αριθμό 600/1-7-2011 Απόφαση του Δ/ντή του ΙΠΦΘ (ΑΔΑ: 4ΑΣ746ΨΧΛΔ-ΡΟ3), ανακοινώνει ότι
προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση μέρους του έργου των πειραματικών εργασιών ερευνητικού προγράμματος σε Γεωπόνο (ΠΕ) κατεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής ή Φυτοπροστασίας, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών για την κάλυψη των αναγκών του ερευνητικού προγράμματος: «Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση εχθρών, ασθενειών και ζιζανίων και συμβουλευτική λίπανση στην καλλιέργεια της πατάτας στο νομό Δράμας με κύρια ερευνητική δραστηριότητα του προγράμματος στην ευρύτερη περιοχή Νευροκοπίου».

Ο ανάδοχος θα πρέπει να είναι Γεωπόνος (ΠΕ) κατεύθυνσης Φυτικής Παραγωγής ή Φυτοπροστασίας. Το αντικείμενο της εργασίας του θα αφορά σε πειράματα αγρού στην περιοχή Κ. Νευροκοπίου και σε πειράματα εργαστηρίου στην έδρα του Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης, για το χρονικό διάστημα από 20/8/2011 έως και 20/11/2011. Το εργολαβικό αντάλλαγμα για την εκτέλεση του έργου θα καταβληθεί με απόδειξη παροχής υπηρεσιών του αναδόχου, θεωρημένη από την οικεία Εφορία, και δεν θα υπερβαίνει το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500) € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, παρακράτησης φόρου εισοδήματος, ή τυχόν άλλων κρατήσεων εφόσον προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία. 
Έπειτα από εισήγηση του επιστημονικά υπευθύνου του προγράμματος η πληρωμή θα γίνεται σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις η πρώτη ένα μήνα μετά την υπογραφή της σύμβασης, η δεύτερη ένα μήνα μετά την πρώτη δόση και η τρίτη με τη λήξη της τρίμηνης σύμβασης. Η δαπάνη θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από τις πιστώσεις του προγράμματος «Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση εχθρών, ασθενειών και ζιζανίων και συμβουλευτική λίπανση στην καλλιέργεια της πατάτας στο νομό Δράμας με κύρια ερευνητική δραστηριότητα του προγράμματος στην ευρύτερη περιοχή Νευροκοπίου».
Τα οδοιπορικά έξοδα και έξοδα διαμονής για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου θα καλυφθούν από τις εγκεκριμένες πιστώσεις του προγράμματος, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Έδρα του ανάδοχου θεωρείται η έδρα του ΙΠΦΘ στην περιοχή Θέρμης Θεσ/νίκης.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και βιογραφικά συνοδευμένα με τα εξής δικαιολογητικά :
Α. Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Β. Επικυρωμένη φωτοτυπία του τίτλου σπουδών τους (και σχετική αναγνώριση του τίτλου σπουδών αν πρόκειται για πτυχιούχο Γεωπόνο αλλοδαπής).
Γ. Φωτοτυπία του ΑΦΜ τους
Δ. Αποδεδειγμένη γνώση ξένης γλώσσας και Η/Υ.
Ε. Σφραγισμένες οικονομικές προσφορές.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ
1.Βαθμός πτυχίου
2.Προϋπηρεσία
3.Εμπειρία συμμετοχής σε άλλα ερευνητικά προγράμματα
4.Συστατικές επιστολές
5.Γνώση ξένης γλώσσας
6.Γνώση χειρισμού Η/Υ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ
1. Θα ληφθούν υπόψη οι αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι την Δευτέρα  25/7/2011 (αριθμός Πρωτοκόλλου ΙΠΦΘ). Οι προσφορές θα ανοιχθούν την Τρίτη 26/7/2011 και ώρα 12.00 στην έδρα του Ινστιτούτου Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης, παρουσία της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών του ΙΠΦΘ.
2. Η κατακύρωση του διαγωνισμού γίνεται από τον Δ/ντή μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών αξιολόγησης προσφορών του ΙΠΦΘ. Η Επιτροπή μπορεί μετά από πλήρη αιτιολόγηση να προτείνει κατά την κρίση της εκείνον-η που ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες του έργου.
Για περισσότερες πληροφορίες
οι Ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΕΘΙΑΓΕ / Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Θεσσαλονίκης – Τμήμα Διοικητικό στα τηλ. 2310 471577 (κα Ε. Οικονομίδου) όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
ppinth@nagref.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου