Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

7η Πανελλήνια Συνάντηση Μανιταρόφιλων στην Ξάνθη

 Την 7η πανελλήνια φθινοπωρινή συνάντηση μανιταρόφιλων διοργανώνουν οι μανιταρόφιλοι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το τριήμερο 26 - 28 Οκτωβρίου 2012, στην ευρύτερη περιοχή του Λειβαδίτη Ξάνθης, με επίκεντρο το Δασικό Χωριό Ερύμανθος (51 χλμ. από Ξάνθη, 9 χλμ. από Λειβαδίτη).

Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία τελείται υπό την αιγίδα της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης δήμου Ξάνθης είναι να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που αγαπούν τα μανιτάρια και τη φύση, να τα γνωρίσουν στο φυσικό τους χώρο μέσα από την αναζήτηση, τη συλλογή και τα σεμινάρια, με την καθοδήγηση ανθρώπων με μεγάλη γνώση και εμπειρία στα υπέροχα μανιτάρια.

Το φαγητό θα επιμεληθεί η βραβευμένη Chef Στέλλα Σπανού.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκινάει την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου με την προσέλευση των συμμετεχόντων στο Δασικό Χωριό, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 10 πμ θα γίνει αναζήτηση μανιταριών και τρούφας, στη συνέχεια παρουσίαση μανιταροσυνταγής από τη Στέλλα Σπανού, θα ακολουθήσει έκθεση μανιταριών και σεμινάρια μανιταρογνωσίας και το βράδυ μουσική βραδιά. Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου θα γίνει αναζήτηση μανιταριών και τρούφας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974-889879, 6974-886852 και στα email niako@tee.gr και xanangel@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου