Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Άδεια επαγγέλματος γεωτεχνικών στα ΚΕΠ

Με μια μικρή τροποποίηση στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση που απαιτείται, απλοποιείται η διαδικασία της χορήγησης άδειας άσκησης του επαγγέλματος του γεωτεχνικού και δελτίου ταυτότητας γεωτεχνικού από τα Ενιαία Κέντρα Εξυπηρέτησης.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, που υπογράφουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι ενδιαφερόμενοι γεωπόνοι μπορούν πλέον να λαμβάνουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος από τα ΕΚΕ.
Πιο αναλυτικά, η απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2633, αναφέρει τα εξής: 
1.Τροποποιούμε την υπ’ αριθμ. 155514/25.5.2011 (ΦΕΚ Β΄ 978) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Απλούστευση και ένταξη στο σύστημα πληροφόρησης και διεκπεραίωσης των Ενιαίων Κέντρων Εξυπηρέτησης (Ε.Κ.Ε.) της διοικητικής διαδικασίας αίτησης εγγραφής και χορήγησης άδειας άσκησης του επαγγέλματος του γεωτεχνικού και δελτίου ταυτότητας γεωτεχνικού», όσον αφορά το επισυναπτόμενο σ’ αυτήν έντυπο «Αίτηση−Υπεύθυνη Δήλωση», το οποίο και καταργείται.
2. Το νέο έντυπο «Αίτηση−Υπεύθυνη Δήλωση» που ισχύει εφεξής επισυνάπτεται στην παρούσα απόφαση και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου