Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ομάδα πρωτοβουλίας για το Τ.Σ.Π. Ροδόπης στέλνει τις ολόθερμες ευχές της για καλές γιορτές πάντα με υγεία και μια ευτυχισμένη και προ παντός δημιουργική νέα χρονιά .

    ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ομάδα πρωτοβουλίας για το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας  Ροδόπης ( ΤΣΠ ) , στην τελευταία συνάντηση ( 06.12.2010) των ενδιαφερομένων να ενταχθούν στο υπό σύσταση Τ.Σ.Π. , διέθεσε σχέδιο καταστατικού με στόχο να μελετηθεί και στην επόμενη συνάντηση να συζητηθούν προτάσεις , απόψεις και ιδέες που θα βοηθήσουν να πλάσουμε ένα τελικό κείμενο καταστατικού που θα μας ταιριάζει καλύτερα με τις αναγκαίες συμπληρώσεις , διορθώσεις ή τροποποιήσεις και το οποίο θα υπογραφεί .

Η επόμενη συνάντηση, με κοπή βασιλόπιτας , καθορίστηκε για την 21 Ιανουαρίου 2011 ημέρα Παρασκευή στις 4μ.μ.  στο  Κέντρο «Δήμητρα» Κομοτηνής .

Υπενθυμίζουμε ότι το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας έχει στόχο  ένα  συνολικό θετικό αποτέλεσμα , που μπορεί να προκύψει με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής  , είτε αυτά είναι τοπικά ονομαστά προϊόντα ποιότητας  είτε είναι παρεχόμενες υπηρεσίες , δεμένα όλα με την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου
Είναι θεσμός, που στηρίζεται στην αμοιβαία αναγνώριση και σεβασμό, στην σωστή συνεργασία, στην ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και  προ παντός στη θέληση για την επιτυχία .
Βασικός μας στόχος η ανάδειξη , στήριξη και προώθηση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών ,
η στήριξη της τοπικής οικονομίας ,των ντόπιων παραγωγών και  επαγγελματιών  .
Στο υπό σύσταση Τ.Σ.Π. μπορούν να συμμετέχουν αγρότες παραγωγοί ονομαστών  τοπικών αγροτικών προϊόντων,  μεταποιητές ή παραγωγοί τοπικών προϊόντων (τρόφιμα ή τεχνήματα), πάροχοι  υπηρεσιών (ξενοδοχεία , αγροτουριστικές μονάδες , ταβέρνες, εστιατόρια , καφενεία κλπ ) καθώς επίσης πολιτιστικοί φορείς, μουσεία, συνεταιρισμοί, συνεταιρισμοί γυναικών , δίκτυα, ομάδες, συλλογικές δομές κλπ   πάντα με τα χαρακτηριστικά της τοπικής ταυτότητας .

Όποιος ενστερνίζεται αυτές τις απόψεις και θέλει να συμμετέχει  στην προσπάθειά μας , μπορεί να καταθέσει από τώρα προτάσεις και ιδέες στο FAX 2531022121 ή στο email  kdkom@otenet.gr . Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να έρθετε σε επαφή μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα .
                                                                                   Κομοτηνή 21.12.2010
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ                                               Για την ομάδα πρωτοβουλίας
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Πληροφορίες                                                               
Τηλ. 2531022121
        2531082019                                                             Μπούντας Κώστας
        6974336775                                                               
Fax  2531022121
email  kdkom@otenet.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου