Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης-«αιχμή του δόρατος» οι Γεωτεχνικές Υπηρεσίες «αιχμή του δόρατος»




Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, συνάντηση Μελών του Δ.Σ. της ΠΟΓΕΔΥ και Περιφερειακών Γεωτεχνικών Συμβουλίων της Αιρετής Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο Πέτρο Τατούλη.
Από την ΠΟΓΕΔΥ, τέθηκαν θέματα που αφορούν τις Γεωτεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, με κυρίαρχο θέμα, την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και το υπό εκπόνηση Οργανόγραμμα της Περιφέρειας.
Ζητήθηκε από τον Περιφερειάρχη, να υπάρξει συνεργασία της Περιφέρειας με Ομάδα Εργασίας της Ομοσπονδίας, για το νέο Οργανόγραμμα των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.
Επίσης, τέθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα της Χώρας, όπως το θέμα της κατάρτισης των Διαχειριστικών Σχεδίων για τα βοσκοτόπια.
Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του, δήλωσε ότι, θεωρεί τις Γεωτεχνικές Υπηρεσίες «αιχμή του δόρατος» για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και το ανθρώπινο δυναμικό που υπηρετεί σε αυτές, τον «κινητήριο μοχλό».
Τόνισε την επιθυμία διαρκούς συνεργασίας με τους Φορείς των Γεωτεχνικών και ελπίζει ότι η πολιτεία θα δώσει επιτέλους στις Περιφέρειες, την δυνατότητα να αναπτύξουν και να εμπλουτίσουν το Γεωτεχνικό Ανθρώπινο Δυναμικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου