Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:  Καθορισμός κριτηρίων επιλεξιμότητας τελικών δικαι­ούχων και φορέων εκπροσώπησης τους, του προ­γράμματος Δωρεάν Διανομής τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε.


Σας ενημερώνουμε ότι έχει δημοσιευτεί το ΦΕΚ Αρ.Φύλλου  414 ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου 2013 στη ηλεκτρονική  σελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ http://www.et.gr  .
1.     Σκοπός της παρούσας απόφασης είναι ο καθορισμός των κριτηρίων επιλεξιμότητας των τελικών δικαιούχων και των φορέων εκπροσώπησής τους, του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τρο­φίμων σε απόρους, της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.).
2.     Αρμόδια υπηρεσία εφαρμογής της παρούσης στις κατά τόπους περιφερειακές ενότητες, είναι η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.)
3.Οι ενδιαφερόμενοι φορείς εκπροσώπησης δικαιού­χων υποβάλλουν την τυποποιημένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα (Υπόδειγμα 1 του Παραρτήματος Ι), στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ροδόπης, κατά το χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου έως 20 Μαρτίου 2013, η οποία συνοδεύεται από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά του Παραρτήματος I της παρούσης.
4.Οποιαδήποτε αίτηση συμμετοχής υποβληθεί με­ταγενέστερα της ημερομηνίας, που καθορίζεται στην παρ. Α1 του παρόντος άρθρου, θεωρείται εκπρόθεσμη και οι σχετικοί φορείς εκπροσώπησης αποκλείονται του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη Δ/νση Αγροτ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ν.Ροδόπης  .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου