Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

EFSA-Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση


Σύντομη Περιγραφή:
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας των Τροφίμων (EFSA) έχει δρομολογήσει πρόσκληση υποβολής αίτησης για μια περίοδο επιμόρφωσης (πρακτική) για το 2012.
Η ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση γίνεται στην EFSA σύμφωνα με τους κανόνες που καθορίζονται στην "απόφαση του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων σχετικά με την αποδοχή των εκπαιδευομένων για ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση". Η ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσω της εργασίας τους και να θέσουν σε εφαρμογή τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών τους σπουδών ή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας στους τομείς της επιστήμης, της επικοινωνίας και της διοίκησης.
Η απόφαση για την αποδοχή των εκπαιδευομένων, οι προϋποθέσεις επιλογής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της EFSA: http://www.efsa.europa.eu/en/jobs/traineeship.htm.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε εκπαιδευόμενους από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και των υπό ένταξη χωρών. H πρακτικής άσκησης θα διαρκέσει από έξι έως δώδεκα μήνες.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 10/02/2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου