Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Startup Greece

Το Startup Greece είναι ένα κίνημα πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με στόχο τη δημιουργία μιας νέας γενιάς επιχειρηματιών στην Ελλάδα. Υποστηρίζεται από το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και την ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με κοινότητες νέων επιχειρηματιών.
http://www.startupgreece.gov.gr/el/

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΗΜΕΡΙΔΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του Συλλόγου Γεωπόνων Ροδόπης   με θέμα «Η ΚΓΠ μετά το 2013 – ευκαιρίες και προοπτικές» με  ομιλητές τους Ευρωβουλευτές   κ. Σπύρο Δανέλλη και τον κ. Γεώργιο Παπαστάμκο .

Ο Σύλλογός Γεωπόνων Ροδόπης είναι ένα ζωντανό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και προσπαθεί με τις δράσεις και πρωτοβουλίες του να συμβάλλει σε ένα συνολικό θετικό αποτέλεσμα για την περιοχή μας .
Ήταν πάντα παρών σε όλες τις φάσεις αναδιάρθρωσης ή αναμόρφωσης της ΚΓΠ – και το 1992 και το 1999 και το 2005 και τώρα για μετά το 2013 .

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  ΗΜΕΡΙΔΑ

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Ροδόπης στα πλαίσια των προσπαθειών του για ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για το μέλλον της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής  διοργανώνει ημερίδα  με θέμα :
«Η ΚΓΠ μετά το 2013 – ευκαιρίες και προοπτικές» 

Το θέμα θα αναπτύξουν οι Ευρωβουλευτές
κ. Σπύρος Δανέλλης και
κ. Γιώργος Παπαστάμκος

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή
την Παρασκευή 08 Απριλίου  2011 και ώρα 12,30
στην αίθουσα εκδηλώσεων
της περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης
 ( πρώην Νομαρχία)

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΩΤΕΕ 2011

Α. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΡΑΚΗΣ
1. Νομός Έβρου: Εκλογικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης: Γραφεία Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντινουπόλεως 36, Αλεξαν-δρούπολη. Εκλογικό Τμήμα Ορεστιάδας: Γραφεία Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ορεστιάδας, Ραιδεστού 9, Ορεστιάδα.
2. Νομός Ξάνθης: Γραφεία Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ξάνθης, Διοικητήριο, Ξάνθη.
3. Νομός Ροδόπης: Γραφεία Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ροδόπης, Δημοκρατίας 1 (Διοικητήριο), Κομοτηνή.